USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області голова сільради разом із підприємцями викрали 900 тисяч бюджетних коштів, - ФОТО

У Запорізькій області голова сільради разом із підприємцями викрали 900 тисяч бюджетних коштів, - ФОТО

Гроші виділялися на ремонт приміщення сільради та будинку культури, але чиновник-корупціонер разом із директором будівельного підприємства та двома підприємцями поклали їх собі в кишеню, за що тепер відповідатимуть згідно із законом.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Протягом 2019-2020 років, з метою заволодіння бюджетними коштами, до злочинної змови вступили тодішній голова Малобілозерської сільської ради, директор будівельного підприємства та два підприємці. Члени групи внесли неправдиві відомості до звітної документації щодо вартості та обсягів виконаних підрядних робіт з капітального ремонту будівлі з утеплення Малобілозерської сільської ради, а також капітального ремонту покрівлі будинку культури у селі Мала Білозерка. В результаті правопорушники привласнили понад 900 тисяч гривень.

Досудове розслідування вже завершено, та правоохоронні акти передали до суду.

Раніше ми повідомляли, що заплановане російськими загарбниками на 1 липня відкриття залізничного пасажирського сполучення між тимчасово окупованим Херсоном та Кримом перенесено на невизначений термін.

Читайте також:

Рашисти запускають потяг із Мелітополя до Криму, щоб перевозити озброєння, прикриваючись “живим щитом”, – Федоров

«Просування противника зупинене»: військовий експерт Олександр Мусієнко – про ситуацію на Запорізькому напрямку, мародерство окупантів та партизанський рух

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0