USD: EUR:
... в Запорожье

На Запоріжжі фармацевт відпускала заборонені препарати без рецепту лікаря: відкрито кримінальне провадження, – ФОТО

У Запорізькій області правоохоронці викрили факт незаконної реалізації лікарських засобів.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У п’ятницю, 14 травня, правоохоронці під час проведення профілактичних заходів у сфері легального обігу підконтрольних лікарських засобів виявили факт незаконної реалізації кодеїновмісних лікарських препаратів.

Провізор аптеки продала пігулки з порушенням встановлених законодавством правил відпуску препаратів, а саме без рецепту лікаря. Поліцейські вилучили речові докази і спрямували їх на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф, арешт, обмеження волі або позбавлення волі. Триває досудове розслідування. 

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю продовжують реалізовувати заходи, націлені на протидію злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків на території Запорізької області.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти розповсюдження, зберігання, придбання, виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51 або «102». 

У Запоріжжі слідчий поліції влаштував вдома наркопритон, – ФОТО  

На запорізькому курорті вночі сутичка між компаніями завершилася стріляниною: є постраждалі


Читайте також:

«Еко-п’ятниця»: у головному міському парку запорізькі громадські діячі провели велике генеральне прибирання, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0