USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області домашньому агресору на 10 днів заборонили підходити до будинку співмешканки

У Запорізькій області домашньому агресору на 10 днів заборонили підходити до будинку співмешканки

У Запорізькій області домашньому агресору на 10 днів заборонили підходити до будинку співмешканки, по відношенню якої вчиняв домашнє насильство психологічного характеру.

Про це повідомляють у Мелітопольському районному управлінні поліції.

У вівторок, 23 листопада, близько 3 години до поліції надійшло повідомлення від 32-річної жінки, яка мешкає в одному із багатоповерхових будинків по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі. Вона повідомила правоохоронцям, що її співмешканець вчинив сварку та буянить.

На місце події поліцейські припинили факт насилля та встановили, що 28-річний чоловік під час сварки висловлювався на адресу жінки нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою.

Відносно правопорушника поліцейські склади адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства. Заборонний припис, який зобов’язує правопорушника залишити місце мешкання постраждалої особи і містить заборону на вхід та перебування в приміщенні, де жінка мешкає, та де перебуває протягом 10 діб.

Нагадаємо, у таких випадках домашній кривдник спочатку тричі притягається до адміністративної відповідальності, з ним поліцейськими проводяться профілактичні бесіди. З жертвами насилля працюються соціальні служби, надають їм тимчасове місце мешкання. Якщо особа на шлях виправлення на стає та продовжує насилля, їй загрожує кримінальна відповідальність.

Працівники поліції закликають громадян не замовчувати факти домашнього насильства і невідкладно звертатись за допомогою до відповідних органів або на спецлінію «102».

У Запоріжжі 21-річний наркозакладник отримав 6 років тюрми


Читайте також:

У Запоріжжі п’яний таксист врізався у стовп, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram

0