USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області чиновницю райдержадміністрації затримали на хабарі - ФОТО

У Запорізькій області чиновницю райдержадміністрації затримали на хабарі - ФОТО

Учора, 15 липня, правоохоронці викрили чиновницю, яка отримала від підприємця 4500 гривень хабара.

Поліцейськими встановлено, що представник підприємця з метою встановлення розважальних павільйонів на території Приморського району, і отримання паспорта прив’язки розміщення МАФів звернувся до начальника одного з відділів Приморської районної державної адміністрації. Остання за отримання необхідного паспорта вимагала гроші в сумі 6 тисяч гривень. Також вона зазначила, що готові документи він зможе отримати тільки після повної оплати.

15 липня жінка отримала 4500 гривень хабара від підприємця. В якості посередника для отримання грошей, зловмисниця залучила свого чоловіка. Правоохоронці провели обшук автомобіля останнього і вилучили гроші. Крім того, поліцейські провели обшуки за місцем роботи та проживання правопорушниці.

В даний час вирішується питання про обрання чиновниці запобіжного заходу, повідомляє прес-служба запорізької Нацполіції.

Триває досудове розслідування кримінальної справи за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

0