USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області судитимуть начальника з прикордонного загону за незаконне застосування сили під час затримання, – ВІДЕО

У Запорізькій області судитимуть начальника з прикордонного загону за незаконне застосування сили під час затримання, – ВІДЕО

Перший заступник начальника одного з прикордонних загонів Державної прикордонної служби України постане перед судом за застосування сили під час огляду авто.

Про це повідомляють в Державному бюро розслідувань.

Правоохоронці встановили, що в березні цього року на території туристичної бази в Бердянському районі посадові особи прикордонного загону склали адміністративний протокол на правопорушника, який керував плавзасобом без документів, що засвідчують особу.

В цей час заступник начальника прикордонного загону віддав явно незаконний наказ своїм підлеглим щодо застосування фізичної сили і спеціальних засобів до сторонньої особи, яка також перебувала на території зазначеної бази. Без будь-яких законних підстав прикордонники застосували до громадянина наручники і насильно утримували його. При цьому жодного протоколу про затримання які не склали.

Одночасно з цим, обвинувачений замначальника всупереч вимогам чинного законодавства в грубій формі вимагав від інспекторів рибоохоронної патруля скласти відносно громадян протоколи про адміністративні правопорушення за фактом грубого порушення правил рибальства.

В результаті заступника начальника прикордонного загону звинувачують в перевищенні службових повноважень, яке супроводжувалося застосуванням спеціальних засобів, а також вплив на працівників правоохоронних органів. Тепер йому загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У Запоріжжі в реанімації помер учасник АТО, який заступився за дівчат біля супермаркету і отримав удар в голову, – ФОТО, ВІДЕО


Читaйте тaкож:

У Запоріжжі карета швидкої допомоги застрягла у величезній ямі на дорозі: знадобилася допомога рятувальників, – ФОТО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

4

Адвокат2020-07-27 22:40:53
Чем-то начальству насолил, вот оно решило примерно наказать. Тем, кто исправно ж..пу лижет, легко прощают убийство человека.
спекотно2020-07-27 17:25:01
Таких бы "горожан", да в ООС. Цены бы им не было.
горожанин2020-07-27 14:14:21
Це нащадки завезених колись в Україну росіянського бидла.
Запорожец2020-07-27 12:17:05
У нас гребаное Сомали. Рогулье убило страну...