USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області судитимуть екс-директора одного з комунальних підприємств за корупційний злочин

У Запорізькій області судитимуть екс-директора одного з комунальних підприємств за корупційний злочин

На Запоріжжі судитимуть колишнього керівника одного з комунальних підприємств за вчинення тяжкого корупційного злочину, ухилення від сплати податків в особливо великому розмірі та службового підроблення.

Про це повідомляють у обласній прокуратурі.

За даними слідства колишній генеральний директор одного з комунальних підприємств Енергодару шляхом забезпечення відображення в документах податкової звітності недостовірних відомостей та подання такої звітності контролюючому органу ухилився від сплати податку з доходів фізичних осіб та військового збору на загальну суму понад 6,7 мільйонів гривен, що є особливо великим розміром.

Крім того, обвинувачений, зловживаючи своїм службовим становищем в інтересах юридичної особи приватного права, після укладення тендерних договорів, неодноразово переукладав додаткові угоди, якими збільшував ціну придбання товарно-матеріальних цінностей, чим вчинив розтрату грошових коштів у великому розмірі на суму понад 200 тисяч гривень.

За вчинення вказаних злочинів передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника.

У Запоріжжі за 100 мільйонів побудують нову дорогу у Південному мікрорайоні


Читайте також:

У Запоріжжі турецькі підрядники вже змонтували 500 тонн металоконструкцій для другої половини нового мосту з Хортиці на Бабурку, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0