USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області антирекорд за кількістю нових випадків COVID-19

У Запорізькій області антирекорд за кількістю нових випадків COVID-19

Крім того, коронавірус забрав життя ще у п’яти жителів нашого регіону.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр контролю і профілактики хвороб МОЗ.

Станом на ранок 22 вересня в Запорізькій області зареєстровано 311 випадки захворювання COVID-19, 190 з яких в місті. Всього станом на 8:00 22.09.2021 зареєстровано 110075 лабораторно підтверджених випадків, у т.ч. 5732 – серед дітей (за добу -11), 5154 серед медичних працівників (за добу – 7), серед працівників освіти – 101 (за добу – 9). Всього летальних випадків зареестровано- 2574 (за добу-5).

Всього одужали -104648 людина (за добу -145).

Відзначимо, що найбільш ефективним заходом профілактики є вакцинація. Інші заходи профілактики-дотримання карантину, користування засобами індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції і гігієни рук. Якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів і з’являться сухий кашель, утруднене дихання або задишка – негайно викликайте швидку допомогу.

Нагадаємо, за підсумками засідання Державної комісії ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 год 00 хвилин 23 вересня «жовтий» рівень епідемічної небезпеки на території всіх областей України. У зв’язку з цим, в Запоріжжі закриють всі навчальні заклади, де не вакциновано 80% колективу. Прем’єр-міністр України підкреслив, що школи, дитсадки, училища та ВНЗ закривають повністю, а не переводять на дистанційне або онлайн-навчання.

Читайте також:

Посилення карантину: скільки в Запоріжжі дитсадків, шкіл та університетів зможуть працювати

У Запоріжжі на один центр масової вакцинації стало більше

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0