USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області 14 абітурієнтів здали ЗНО на максимальний бал

У Запорізькій області 14 абітурієнтів здали ЗНО на максимальний бал

Цьогоріч в Запорізькій області 14 учасників ЗНО отримали 200 балів за виконання робіт з основних предметів. Це вдвічі більше, ніж в минулому році.

Про це повідомляють у Запорізькій ОГА.

Найбільше балів набрано учасниками ЗНО з хімії – 4 учні (випускники Запорізького багатопрофільного ліцею №99, Бердянської загальноосвітньої школи I-III ступенів №7 і Запорізького багатопрофільного ліцею «Перспектива»); з англійської мови – 4 учні (випускники Запорізького багатопрофільного ліцею №62, Запорізької гімназії №31, Запорізького класичного ліцею і один випускник минулих років); з біології – 3 особи (випускники Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 і Токмацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, а також випускник минулих років). Найвищий бал також отримали двоє учасників ЗНО з математики – випускники Запорізького багатопрофільного ліцею №99 і Запорізької гімназії №28. Одна випускниця Веселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 отримала найвищий бал з історії України.

Традиційно найпопулярнішими навчальними предметами стали українська мова і література, історія України та математика. Значною популярністю у абітурієнтів Запорізької області користувались географія, біологія, англійська мова.

У Запорізькій області для проходження ЗНО зареєструвалися близько 16 тисяч учасників. Це більше, ніж минулого року, майже на 700 осіб.

Наразі у розпалі додаткова сесія ЗНО, в якій беруть участь ті, хто з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії.

У 2020 році ЗНО відбувається в умовах карантину, запровадженого у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Це призвело до перенесення термінів проведення усіх сесій ЗНО з травня-червня на червень-липень, а додаткова сесія – і на серпень 2020 року. Крім того, внесено зміни до процедури проведення державної підсумкової атестації, зокрема, скасовано обов’язкове проходження ДПА у формі ЗНО.

Під Запоріжжям за 50 мільйонів гривень капітально відремонтують 2 кілометри дороги, – ФОТО


Читaйте тaкoж:

Під Запоріжжям в ДТП під час невдалого обгону загинув водій легковика, – ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0