USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізькій мерії розповіли, як школярі завершать навчання в цьому році

У запорізькій мерії розповіли, як школярі завершать навчання в цьому році

Цей навчальний рік запорізькі школярі завершать онлайн.

Таке рішення оприлюднили представники міського департаменту освіти, повідомила прес-служба міськвиконкому.

До кінця карантину навчання школярів загальноосвітніх закладів буде проходити тільки дистанційно. Поточний 2019-2020 навчальний рік завершиться не пізніше 1 липня, як і передбачено українським законодавством.

Всім школам міста в цьому році рекомендується не проводити масові заходи – такі як останні дзвінки та випускні вечори. Всі свідоцтва про отримання нового рівня середньої освіти повинні видавати через інтернет-ресурси, наприклад, відправляти на електронну пошту. Оригінали свідоцтв учні та їх батьки зможуть отримати у вересні 2020-2021 навчального року.

Директор запорізького департаменту освіти і науки Станіслав Романчук підкреслив, що учні 11-х класів будуть здавати державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). У навчальному закладі атестація може проходити у випадках, передбачених законодавством. Документи про здобуття повної загальної середньої освіти учні отримують після проходження цих іспитів.

ЗНО відбудеться за будь-яких обставин. Дата його проведення залежить від визначення дати припинення карантину. Якщо карантин закінчується не пізніше початку червня, основна сесія ЗНО відбудеться 25 червня – 17 липня. Якщо карантин закінчується не пізніше початку серпня – основна сесія відбудеться 17 серпня – 4 вересня.

У центрі Запоріжжя за 50 мільйонів будують новий комплекс школи вищої спортивної майстерності, – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читaйте також:

У Запорізькій області розпочався багатомільйонний ремонт траси «Харків-Сімферополь», – ФОТО

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

0