USD: EUR:
... в Запорожье
Концерт Tayanna і гості у вишиванках: як в запорізькій Дубовці відсвяткували День незалежності, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Концерт Tayanna і гості у вишиванках: як в запорізькій Дубовці відсвяткували День незалежності, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Вчора, 24 серпня, в Запоріжжі масово відзначили День незалежності України. Вперше в якості майданчика для розважальної і концертної програми в цей день обрали центральний парк культури і відпочинку «Дубовий Гай».

Про це повідомляє кореспондент «Першого Запорізького».

Основним місцем для святкування стала головна галявина «Дубовки», де зазвичай і проходять різноманітні масові заходи. Поруч працював фудкорт, на якому можна було купити їжу, випивку і замовити кальян.

Спочатку гостей свята розважали запорізькі групи: артисти вокальної студії «Art-Style», ветерани українського року «Декаданc», творчі «Франко» і виконавці рок-н-ролу «Тhe Vagis Band».

Хедлайнером концертної програми до Дня незалежності в Дубівці стала відома українська співачка Tayanna. Артистка, яка двічі лідирувала в національному відборі на Євробачення і зараз активно гастролює країною, виконала улюблені публікою хіти: «Шкода», «Леля», «Фантастична жінка», «Мурашки», Млію» і багато інших.

Гарним завершенням концертної програми став святковий феєрверк.

Читайте такожСотні запоріжців провели ходу до Дня незалежності України, – ФОТОРЕПОРТАЖ

2

Микола2019-08-27 12:57:11
ну и певица! Сиськами потрясла, татухи показала - концерт удался.
Запорожец - Задунайский2019-08-26 11:45:41
Запорожец - Задунайский2019-08-26 11:34:54 На снимках -- вообще жесть:))) На некоторых клоунах -- белорусские вышиванки, на других -- вообще вологодские (с севера России), тверские и рязанские. Это всё потому, что 80% вышиванок -- китайского производства (нэнька неспособна даже обеспечить "свидомых" вышиванками собственного производства). Но больше всего порадовали идиоты в чёрных вышиванках:))) Во-первых, это считается цветом печали и скорби, т.е. не для праздника. Во-вторых, обычно их надевали пожилые люди. В-третьих, как правило, мужчины. В самой по себе вышиванке нет ничего плохого, но это ОБЩЕСЛАВЯНСКАЯ традиция. Глупо присваивать этот символ какому-то одному из регионов или одной народности. И ещё -- а где же на снимках ЗАПОРОЖСКИЕ вышиванки ? ! Или всех участников привезли из других городов? ? ?