USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізьких під'їздах орудують дріб'язкові крадії, — ВІДЕО

У запорізьких під'їздах орудують дріб'язкові крадії, — ВІДЕО

Камери відеоспостереження однією з багатоповерхівки в центрі Запоріжжя зафільмували крадіїв

Під камери відеоспостереження, встановлені в запорізькій багатоповерхівці, попалися двоє молодих людей, які проникли до під’їзду й вкрали з нього квіткові вазони. Відео інциденту опублікували в Telegram-каналі “Це Запоріжжя”.

Автори відео вказали, що крадіжка сталася в під’їзді одного з дому по Бульвару Центральному. Також повідомляється, що зловмисники, проникнувши до під’їзду, смикали ручки дверей в квартири.


Читайте також:

У центрі Запоріжжя винуватці масового ДТП втекли, залишивши в машині паспорт, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Ирина Борисовна2019-12-13 11:55:27
у нас ,в закрытом на код подъезде ,наркоманы длительное время разрывали землю в цветочных горшках в поисках дозы,а не найдя ее со злобой разбивали горшки с цветами.Затем смекнули-зачем разбивать их когда можно продать и снова купить дозу.Они стали воровать горшки с цветами.Один раз,застав их,когда они в очередной раз тырили горшки с цветами,сделала им замечание,типа -"а ты их садил и ухаживал за ними 5 лет" Меня избили,что пришлось обращаться в больницу и в милицию, причем мною были предоставлены их фото с моего телефона и запись видеонаблюдения на подъезде.Ответ Полиции -"Ну не убили же"
укропатриот2019-12-12 18:28:01
як що все подорожало як що грошей стало мало-прапор в жопу та скачи стане краще раза в три и трезуб на лоба начепи.
Анонист2019-12-10 18:39:44
убогие