USD: EUR:
... в Запорожье
Кидається на людей і кричить по ночах: в Запоріжжі неадекватна сусідка тероризує мешканців свого будинку, – ВІДЕО

Кидається на людей і кричить по ночах: в Запоріжжі неадекватна сусідка тероризує мешканців свого будинку, – ВІДЕО

Неадекватна мешканка однієї з дев’ятиповерхівок Хортицького району вже кілька років не дає спокійно спати сусідам.

Про це йдеться в сюжеті «TV-5».

За словами місцевих жителів, вже кілька останніх років їм доводиться жити поруч з неадекватною сусідкою. Жінка може почати кричати посеред ночі або рано вранці, нападати на людей в під’їзді, викидати сміття в загальному коридорі, кидати вазони з квітами з вікна. «Ми боїмося вийти з квартири. Жити неможливо», – кажуть її сусіди.

Жінка стоїть на обліку в спеціалізованому лікувальному закладі.

Неодноразово в будинок після виходів жінки викликали поліцію, але правоохоронці поки ситуацію ніяк не змінили. Більш того, відомий випадок, коли горе-сусідка напала на дільничного і загрожувала йому ножем. В обласному управлінні Нацполіціі кажуть, що знайшли усі докази неадекватної поведінки жінки і вже направили відповідні листи в психічну лікарню.

Тим часом, мешканці будинку більше бояться не того, що неадекватна жінка знову буде нападати на них, а того, що вона забуде закрити газ або влаштує пожежа.

Юристи радять мешканцям не припиняти звертатися в поліцію, щоб збирати докази неадекватної поведінки сусідки. Надалі, кажуть фахівці, це може стати додатковим аргументом для примусової госпіталізації порушника.


Читайте також: На площі перед цирком в Запоріжжі збираються побудувати дитячу зону відпочинку з атракціонами

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0