USD: EUR:
... в Запорожье
Офіційно: у Запоріжжі через карантин завтра не зупинятимуть рух маршруток

Офіційно: у Запоріжжі через карантин завтра не зупинятимуть рух маршруток

У Запорізькому міськвиконкомі прийняли рішення доопрацювати проект виконкому, яким планувалося заборонити роботу маршрутних таксі з 17 квітня до завершення карантину.

Про це повідомляють на сайті мерії.

За інформацією міськвиконкому, на їхньому сайті був опублікований лише проект рішення, яким передбачалося значно обмежити рух громадського транспорту – зупинити роботу маршруток, залишився лише автобусні і тролейбусні маршрути.

Нагадаємо, в Запорізькій області на Великдень закриють в’їзд в міста, в яких зафіксували коронавірус.

Втім, міський голова та інші члени виконкому не підтримали зазначений проект рішення і відправили його на доопрацювання.

«Головне завдання – не скасувати роботу автобусів малої місткості, а оптимізувати маршрути з урахуванням зменшення пасажиропотоку у зв’язку з відповідною Постановою Кабміну, яким передбачено проїзд виключно для певних категорій населення за спеціальними довідками. Повинно бути максимально збережено і кількість маршрутів, яка необхідно для забезпечення перевезення громадян в умовах карантину. При цьому перевезеннями повинні бути забезпечені всі райони міста», – повідомили в мерії.

Яким буде остаточне рішення міської влади з приводу роботи громадського транспорту, стане відомо в найближчому майбутньому.


Читaйте тaкож:

У Запорізькій ОДА розповіли, скільки апаратів штучної вентиляції легенів є в лікарнях області

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram! 

0