USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі завідувач одного з відділень лікарні відповість перед судом за виплати премій синові

У Запоріжжі завідувач одного з відділень лікарні відповість перед судом за виплати премій синові

Співробітники прокуратури і поліції помітили корупційне правопорушення в комунальному закладі «Міська лікарня №6». Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Як виявилося, завідувач відділенням інтенсивної терапії загального профілю Юрій Хохлов підозрюється в корупційному правопорушенні, передбаченим статтею 172 (запобігання і врегулювання конфлікту інтересів).

Йдеться про те, що завідувач під час складання та підписання графіків роботи відділення довгий час завантажував роботою свого сина, який працює у нього в підпорядкуванні анестезіологом. Йому налічувалося більша кількість відпрацьованих годин, і виписували більше премії, ніж іншим співробітникам. Правоохоронці розцінили такі дії, як реальний конфлікт інтересів і склали відразу кілька адмінпротоколів за статтею 172-КУпАП.

В даний час всі матеріали передані на розгляд до Орджонікідзевського районного суду.

Нагадаємо, що раніше лікарі цього ж відділення вже була в епіцентрі скандалів у зв’язку з випробуванням ліків на пацієнтах в 6-ій міської лікарні. За матеріалами слідства, анестезіолог і завідувач відділення без узгодження з Міністерством охорони здоров’я України та керівництвом лікарні, організували проведення клінічних досліджень лікарських препаратів на пацієнтах. На сьогодні справа «зависла» на стадії досудового розслідування.

3

Наталья2019-07-25 18:42:17
Т.е. парень много трудился, а кого-то жаба задавила, что и заработал больше. Это теперь коррупцией называется?
Горожанин2019-07-25 10:29:31
Кстати, Юрий Хохлов, позаботьтесь, чтобы должностная инструкция анестезиолога не имела прямой подчиненности Вам, заведующему отделением интенсивной терапии общего профиля, а ,например, хирургу отделение, заведующему участка и прочее. Тогда можно сказать на 100 % что акты против Вас о коррупционном правонарушении, предусмотренным статье 172 (предотвращение и урегулирование конфликта интересов) сфабрикованы.
Адвокат2019-07-24 12:02:01
Судя по всему идет борьба за смещение Юрия Хохлова с должности заведующего отделением интенсивного профиля. Комунальне некомерційне підприємство «Міська лікарня №6» Запорізької міської ради - великий багатопрофільний лікувальний заклад, вищої акредитаційної категорії, який надає висококваліфіковану стаціонарну та консультативну медичну допомогу мешканцям Олександрівського та Вознесенівського районів. Поэтому, Юрию Хохлову в суде надо доказать следующее, что не он принимал сына на работу, что не он подписывает приказы и осуществляет выплаты зарплаты и премий, что у сына другая прописка проживания и у него отдельное ведение хозяйства, что у Департамента охраны здоровья Запорожского совета нет к Юрию Хохлову никаких претензий по работе в больнице его сына.