USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі затопило перший поверх і підвал гімназії №11

У Запоріжжі затопило перший поверх і підвал гімназії №11

Минулого понеділка, 14 червня, в Запоріжжі через сильний дощ у гімназії №11 (Олександрівський район) сталася аварійна ситуація – затопило підвал і частину першого поверху гімназії.

Про це повідомляють в прес-службі мерії.

Місцевість тут знаходиться під ухилом, в шкільний двір стікає вода з розташованого поруч приватного сектора. Під час зливи дощова каналізація не впоралася з великими обсягами води. В результаті вода накопичилася, а потім затопила підвал і частину першого поверху навчального закладу.

Воду відкачали, а територію привели до ладу. Однак для вирішення проблеми необхідний ремонт зливової каналізації на території школи для збільшення її пропускної здатності. Також ремонту потребує вимощення біля будівлі школи.

Втім, тільки ремонт на території школи не допоможе повністю вирішити питання зі стоком води, тому ще необхідно спільно з власниками прилеглих до школи будинків, опрацювати питання ремонту підпірної стінки.

За словами міського голови Володимира Буряка, коли буде виконано всі будівельні роботи, на території школи планується встановити новий спортивний майданчик.

Стало відомо, що стало причиною імли, яка огорнула Запорізьку область


Читайте також:

У Запоріжжі військовослужбовці займалися розкраданням майна зі складу військової частини, – ФОТО

На Запоріжжі грабіжник вдарив правоохоронця та розбив вікно поліцейського авто, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0