USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі підприємства Метінвесту дали старт всеукраїнському челенджу “Сталь навколо нас»

Запорізькі підприємства Метінвесту дали старт всеукраїнському челенджу “Сталь навколо нас»

Співробітники «Запоріжсталі», «Запоріжвогнетриву» і Запорізького ливарно-механічного заводу стали одними з перших учасників челенджу «Сталь навколо нас», який запустила міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група «Метінвест».

Головна мета челенджу – показати, як багато речей зі сталі оточує нас у повсякденному житті. Вдома, на роботі, під час відпочинку – завжди є щось сталеве під рукою, що приносить користь або просто радує око. Ми вже не надаємо цьому великого значення, але металурги працюють день і ніч, щоб виготовити якомога більше матеріалу, з якого потім будуть створюватися ці речі.

Команди запорізьких підприємств Метінвесту знімали відео і запрошували взяти участь своїх друзів, колег, і партнерів із Запоріжжя, а через кілька днів до участі долучилися і інші команди з різних міст.

У пошуки сталі навколо себе вже підключилося безліч запорізьких команд: газета “Індустріальне Запоріжжя” і телеканал ТВ-5, найбільша громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій», громадська спілка «Зелений центр Метінвест. Запоріжжя», а також компанія «МД Істейт», яка залучила до челенджу свої представництва по всій Україні – Запоріжжя, Львів, Житомир, Київ.

Усі відео учасників ми зібрали на нашому сайті. Подивитися їх можна, пройшовши за цим посиланням.

Кожна команда, яка опублікувала своє відео кидає пас своїм друзям і колегам, але взяти участь можна і не чекаючи пасу. Головне – ознайомитися з умовами.

Повна версія челенджу:

  • Перша людина кидає або передає сталевий предмет в одну з чотирьох сторін екрану, а той уже ловить свою версію предмета і теж передає наступному учаснику;
  • після того як впіймали предмет – показуйте лайк і передавайте предмет далі;
  • монтаж відео можна виконати будь-яким вбудованим в телефон редактором;
  • коли відео готово – публікуйте його на своїх сторінках в соціальних мережах з хештегом: # стальвокругнас # стальнавколонас #passthesteelchallenge.

Лайт-версія челенджу:

  • Якщо немає можливості зібрати команду або не хочеться монтувати відео – зробіть фото;
  • візьміть в руки або доторкніться до сталевого предмету;
  • поставте лайк;
  • сфотографуйте себе зі сталевим предметом і Лайком опублікуйте фото в соцмережах з хештегом # стальвокругнас # стальнавколонас #passthesteelchallenge.

Найактивніші та креативні учасники челенджу можуть отримати призи, якщо встигнуть опублікувати свої відео або фото до 10 серпня. Детальніше про умови можна дізнатися за посиланням.

0