USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі завершується будівництво нового пасажирського терміналу аеропорту, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі завершується будівництво нового пасажирського терміналу аеропорту, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі підходить до завершення будівництво нового пасажирського терміналу аеропорту.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

Новий термінал, будівництво якого почалося в 2017 році, планують відкрити у січні наступного року. До цього буде проведена бюрократична процедура введення будівлі у експлуатацію, а також тестовий запуск.

На даний момент будівельні роботи практично завершені. Підрядникам залишилося упорядкувати привокзальну площу, провести внутрішні роботи і монтаж обладнання.

Пропускна спроможність нового терміналу – понад 400 пасажирів на годину. Загальна вартість будівництва зданяі терміналу, допоміжних будівель і нової привокзальної площі – близько мільярда гривень.

Нагадаємо, вчора, 14 листопада, відбулася зустріч міського голови Володимира Буряка з генеральним директором авіакомпанії SkyUp Airlines Євгенієм Хайнацьким. Під час зустрічі стало відомо, що український лоукостер в наступному році запустить 5 нових бюджетних рейсів із Запоріжжя: до Ларнаки (Кіпр), Іракріону (Греція), Бургасу (Болгарія), Батумі (Грузія), а також Ріміні (Італія).

Крім цього, з березня 2020 року буде відкрито рейси з дешевими квитками у Краків, Гданськ і Вроцлав (Польща), Відень (Австрія), Вільнюс (Литва), Будапешт (Угорщина).

Після введення в експлуатацію нового терміналу очікується початок роботи в Запоріжжі і інших бюджетних авіаперевізників.

Читайте также: Украинский лоукостер запустит 5 новых бюджетных рейсов из Запорожья

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Башкир2019-11-18 01:03:27
Не плохо. Я улечу скоро
Математик2019-11-15 18:37:54
Пройдет всего 2,5 месяца и все жители Запорожья слиняют за бугор.