USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі затримали чоловіка, який розбещував шестирічну доньку та її подружок

У Запоріжжі затримали чоловіка, який розбещував шестирічну доньку та її подружок

У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка за розбещення дітей.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Вчора, 16 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що днем раніше мешканець Запоріжжя у парковій зоні чіплявся до дітей. Правоохоронці встановили особу громадянина. Ним виявився 45-річний житель Запоріжжя.

Як з’ясувалося, інцидент трапився на на острові Хортиця. Чоловік у власному автомобілі займався онанізмом, розбещуючи свою 6-річну доньку та ії подружок 5 та 7 років.

Поліцейські встановили місцезнаходження цього авто неподалік житлового будинку по вулиці  Возз’єднання України у Вознесенівському районі міста. Правоохоронці огляну вали автомобіль для пошуку слідів злочину.

Наразі зловмисника затримали. За вчинені дії дії по підношенню до дітей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Призначено низку судово-спеціальних експертиз, після проведення яких буде визначено питання повідомлення фігуранту про підозру.

У Запорізькій області окупанти обстріляли з важкої артилерії вулиці Гуляйполя: зруйновані п’ять приватних будинків, – ФОТО


Читайте також:

Один танк, дев’ять броньовиків, радіолокаційна станція: втрати рашистських загарбників у Запорізькій області за 16 квітня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0