USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі затримали квартирних злодіїв, які обікрали квартиру поліцейського, – ФОТО

У Запоріжжі затримали квартирних злодіїв, які обікрали квартиру поліцейського, – ФОТО

У Запоріжжі вручили підозри двом квартирним злодіям.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

У листопаді 2020 року, коли один із поліцейських Запорізького районного управління пішов вранці на службу, до його квартири, шляхом підбору ключів, проникли невідомі особи. Зловмисники викрали заощадження, побутову техніку, прикраси та службові речі: планшет і нагрудну відеокамеру.

Правоохронці провели низку оперативно-розшукових заходів та зібрали інформацію, яка допомогла встановити осіб, причетних до правопорушення, маршрут їхнього пересування та місце знаходження.

Фігурантами крадіжки виявились 35-ти та 40-річний мешканці Запоріжжя. Старшому чоловікові в минулому було інкриміновано частини 2,3,4,5 ст.185 Кримінального кодексу України. За це суд дав йому два роки позбавлення волі умовно, а згодом відправив за ґрати на п’ять років за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Опинившись на волі, чоловік взявся за старе – разом зі спільником почали “обчищати” чужі домівки.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників, за фізичної підтримки бійців поліції особливого призначення обласної поліції, правоохоронці виявили та вилучили речі, викрадені з оселі поліцейського – рюкзак та золотий ланцюжок. Також вилучені кошти та велика кількість інших цінних речей, ймовірно, викрадених з інших помешкань: 2,1 тисячі доларів США, мисливські набої, два десятки мобільних телефонів, ювелірні вироби, чотири планшети, ноутбук та шість портфелів  для ноутбуків, фотоапарат, наручні годинники, 10 одиниць електродрилей, біноклі, рюкзаки, з десяток гаманців і портмоне, електрошокер, ножі, банківські картки та пристрої для відмикання дверей. Походження цього майна спільники пояснити не змогли.

Наразі слідчі поліції оголосили обом чоловікам про підозру за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

У Запоріжжі за 100 мільйонів побудують нову дорогу у Південному мікрорайоні


Читайте також:

У Запоріжжі турецькі підрядники вже змонтували 500 тонн металоконструкцій для другої половини нового мосту з Хортиці на Бабурку, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0