USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі затримали громадянина Марокко за пияцтво і порушення карантину

У Запоріжжі затримали громадянина Марокко за пияцтво і порушення карантину

Як виявилося, хлопець перебував на території України незаконно і до 22 червня він повинен покинути нашу країну.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Вчора, 24 травня під час відпрацювання Вознесенівського району поліцейські виявили молодого чоловіка, який грубо порушував громадський порядок та карантинні вимоги. При перевірці документів поліцейські встановили особу порушника. Ним виявився 25-річний громадянин Королівства Марокко.

За результатами перевірки відносно чоловіка було складено адміністративні матеріали за розпивання спиртних напоїв у громадському місці і порушення карантину.

Крім того, правоохоронці встановили, що іноземець перебуває на території України незаконно.

У зв’язку з цим, поліцейські доставили фігуранта в Управління Державної міграційної служби в Запорізькій області, де він був притягнутий до адміністративної відповідальності. На порушника чекає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Так, іноземець зобов’язаний покинути територію України у строк до 22 червня 2021 з забороною подальшого в’їзду в Україну до 2024 року.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля МакДрайву, який розташований в будівлі гіпермаркету «Ашан», сталася стрілянина. Чоловік під час раптово виниклого конфлікту, дістав травматичний пістолет і вистрілив у бік 27-річного хлопця. Після чого залишив зброю і зник в невідомому напрямку. У поліції зазначили, що місцезнаходження стрілка вже встановлено. Зараз він знаходиться в лікарні.

Читайте також:

«Важливо знайти баланс між розвитком туризму та збереженням природи»: заступник міністра захисту довкілля розповів, як потрібно розвивати Хортицю

На Запоріжжі п’яний охоронець викрав службове авто та влаштував ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0