USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі за 15 мільйонів реконструюють аварійний міст, – ФОТО

На Запоріжжі за 15 мільйонів реконструюють аварійний міст, – ФОТО

У Запорізькій області продовжуються роботи з ремонту аварійного мосту.

Про це повідомляють у державному підприємстві «Місцеві дороги Запорізької області».

У Пологівському районі виконують середній ремонт мосту на км 11+800 а/д О081871 /Т-04-08/ – Пшеничне – Скелювате – Трудове – /Т-08-13/.

На об’єкті виконали необхідні підготовчі роботи: демонтаж перильної огорожі, розбирання основного проїзду, вирубка чагарника й порослі, а також демонтаж асфальтобетонного й бетонного покриття основного проїзду та на перехідних плитах.

Завершили армування, бетонування монолітної плити основного проїзду, армування колесовідбійного бруса та влаштування перехідних плит та підходів. Виконані роботи із гідроізоляції основного проїзду мосту.

Окремо проведені роботи з влаштування поновленого захисного шару залізобетонних прогонових конструкцій ремонтними розчинами Sika. А також фарбування погрунтованих та оштукатурених поверхонь. 

Нині у рамках виконання поточного середнього ремонту мосту будівельники провели улаштування асфальтового покриття проїжджої частини основного проїзду та під’їздів до мосту, влаштування узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Тривають роботи з нанесення розмітки, влаштування перильного та барʼєрного огородження.

Роботи з поточного середнього ремонту мосту виконуються підрядним підприємством «БК «Адамант» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Загальна вартість робіт – 15,4 мільйона гривень.


Читайте також:

Балковий міст з Хортиці на Бабурку хочуть назвати на честь відомого жителя Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0