USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі за 130 мільйонів гривень зроблять термомодернізацію корпусу обласної лікарні

У Запоріжжі за 130 мільйонів гривень зроблять термомодернізацію корпусу обласної лікарні

У Запоріжжі в цьому році розпочалися роботи з термомодернізації будівлі головного корпусу обласної лікарні.

Про це під час брифінгу вчора повідомив голова області Олександр Старух.

Як вже писали запорізькі ЗМІ, термомодернізація головного корпусу лікарні проводиться за кошти Надзвичайної кредитної програми за підтримки Європейського інвестиційного банку та співфінансування за рахунок місцевого бюджету. В рамках цих робіт зроблять утеплення зовнішніх стін, даху, підвалу, горища, заміну вікон  на енергозберігаючі, реконструкцію систем холодного і гарячого водопостачання, каналізації, електромереж, реконструкцію та модернізацію системи опалення та вентиляції.

Роботи по термомодернізації приміщень, які виконуються у рамках програми «Велике будівництво», дозволять досягти максимально можливих показників енергоефективності і значно заощадити енергоресурси. Крім того, ці роботи – один з кроків до створення медичного науково-практичного та навчального хабу південно-східної України.

Всього у 2020 році в нашому регіоні реалізовувалися 58 об’єктів в рамках програми «Велике будівництво». 13 з них будуть завершені у 2021 році. Наприклад, реконструкція школи №15 та ДЮСШ №3 у Мелітополі, стадіону у селищі Комишуваха тощо.

Частина проектів – реалізують за кошти у співпраці з Європейських інвестиційним банком. Бюджет на 2021 рік – 400 мільйонів. Серед найбільший проектів – вищезгадане утеплення корпусу обласної лікарні, відновлення школи №53 та навчального комплексу «Мала гуманітарна академія», утеплення гуртожитків Запорізького національного університету та Бердянського педагогічного університету.

Нагадаємо, у Запоріжжі цього року розпочнуть оновлення інфраструктури Хортиці.

У Запоріжжі зроблять реконструкцію колишнього заводу «Гамма»: відкриють кінотеатри, кафе і парк, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області за 190 мільйонів ремонтують 10 кілометрів траси на Кривий Ріг, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0