USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі виділять додатково мільйон гривень на освітлення вулиць

У Запоріжжі виділять додатково мільйон гривень на освітлення вулиць

Відповідний проект рішення департаменту інфраструктури та благоустрою буде винесено на розгляд Запорізького міського виконавчого комітету.

Так, чиновники з департаменту інфраструктури підкоригували свої розрахунки за півроку і заявили, що місту ніяк не вистачить тих 36,7 мільйонів гривень, що виділили депутати міськради на 2019 рік. За версією інфраструктурних чиновників місту знадобитися додатково ще один мільйон гривень, щоб забезпечити освітлення вулиць у вечірній і нічний час через зростання цін на електроенергію і тарифів на її розподіл.

Також члени міськвиконкому повинні визначити чи варто виносити на розгляд сесії питання про додаткову суми на енергопостачанні парків, пляжів, скверів, фонтанів і туалетів. Додатково на ці цілі просять виділити з бюджету 171 тисячу гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, що цим же проектом передбачено додаткове виділення ще 1,4 мільйона гривень на перевезення понад півтори тисячі трупів. Йдеться про тіла, які відправляють в бюро судово-медичної експертизи, в тому числі, з ознаками насильницької смерті. Трупи перевозяться за бюджетний рахунок з місця їх знаходження в морг і там проводять експертизу.

0