USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі виділять понад два мільйони гривень на ремонти в школах і закупівлю обладнання

У Запоріжжі виділять понад два мільйони гривень на ремонти в школах і закупівлю обладнання

Про це стало відомо сьогодні, 19 червня, на засіданні депутатської комісії з питань культури і спорту, освіти і науки Запорізької міськради.

Як розповіли чиновники з департаменту освіти і науки, після коригування витрати в рамках програми збільшаться на 2,2 мільйона.

На ці гроші планують обладнати на 600 тисяч гривень кабінет хімії в багатопрофільному ліцеї “Перспектива”, провести аварійний ремонт внутрішньої каналізації в садку-яслах “Космос”, організовати ремонт території в школі з поглибленим вивченням англійської №71, завершити ремонтні роботи у садочку №169 на 876 тисяч гривень і провести термомодернізацію садка №126.

Крім того, буде винесено питання про виділення грошей на проектну документацію по ремонту спортивних залів у п’яти школах, а також проекти на організацію спортивних майданчиків в шести школах.

Також на засіданні комісії стало відомо, що видатки за програмою “Освіти” в цьому році зменшаться на 7,7 мільйонів гривень у зв’язку з дефіцитом бюджету.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міська влада планує взяти кредит в двох державних банках на 600 мільйонів гривень на покриття дефіциту бюджету.

0