USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі виділили понад 60 млн гривень на ліквідацію наслідків пандемії: на що підуть гроші

У Запоріжжі виділили понад 60 млн гривень на ліквідацію наслідків пандемії: на що підуть гроші

На сьогоднішній сесії Запорізької міськради депутати затвердили програму охорони здоров’я, обсяг фінансування якої наступного року становить 972,8 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

З вищеназваної суми 61,3 млн грн буде витрачено на ліквідацію наслідків пандемії, спричиненої поширенням вірусу COVID-19, а саме – забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення хворих на цю інфекцію, страхування медичних працівників на випадок інфікування, забезпечення функціонування міської ПЛР КНП «Міська лікарня №1», будова та ремонт киснедопроводів (капітальний ремонт системи киснедопостачання з установкою кисневої станції та реконструкцію киснедопостачання будівель міських лікарень №№ 1, 2, 6, 7, 9, лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги, дитячої лікарні №5 та пологового будинку №4).

Нагадаємо, у Запоріжжі місцева влада планує підвищити вартість проїзду у громадському транспорті. У мерії наголошують, що основною причиною необхідності дотації комунального підприємства є економічно необґрунтований тариф на перевезення пасажирів. А тому із 2022 року його планують підвищувати.

Читайте також:

У запорізькій «Дубовці» побудують сучасний легкоатлетичний стадіон з гімнастичними залами

Із Запоріжжя відкривають ще один авіарейс до Греції: ціни

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0