USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжя повертається оновлена митна служба

У Запоріжжя повертається оновлена митна служба

Обласна влада пообіцяла допомогти митниці налагодити комунікацію з промисловими підприємствами.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Сьогодні, 13 травня глава області Олександр Старух зустрівся з в.о. керівника Дніпровської митниці Держмитслужби Олексієм Мужевим.

Зараз йде реорганізація митної служби. Згодом буде створено єдину юридичну особу з територіальними підрозділами.

– Запорізька область – це стратегічний регіон. Тут завжди була одна з найпотужніших в Україні митниць і значні обсяги експорту. Нам вдалося зберегти приміщення і кадровий потенціал, і є хороші перспективи, щоб повернути клієнтів з інших регіонів, – зазначив Олексій Мужв.

У минулому році наша область посіла 3 місце з виробництва промислової продукції і 4 місце – за експортом. У Запоріжжі є потужна база для діяльності митної служби, зокрема, міжнародний аеропорт, морський порт, оновлені автодороги міжнародного і національного значення.

Олександр Старух зазначив, що обласна влада допоможе оновленої службі налагодити комунікацію з промисловими підприємствами.

– Ми всіляко підтримуємо такі ініціативи. Наявність окремої митниці дозволить ефективніше працювати з великими підприємствами і наповнювати бюджет. Після вирішення всіх організаційних і кадрових питань ми запросимо наших промисловців і ознайомимо їх з новими правилами і процедурами роботи, – зазначив чиновник.

Нагадаємо, в Запорізькій області, незважаючи на пандемію, поступово відновлюється економіка. Глава області Олександр Старух наголосив, що якщо запрацює економіка – з’являться і нові можливості вирішувати соціальні проблеми.

Читайте також:

У концепції оновлення Хортиці враховані тренди безбар’єрності та екологічності – кураторка культурних проектів

В Запоріжжі шукатимуть нового директора для театру ім. Магара

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0