USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відновлять роботу автобусного маршруту №72 та подовжать роботу електротранспорту

У Запоріжжі відновлять роботу автобусного маршруту №72 та подовжать роботу електротранспорту

У Запоріжжі подовжать роботу громадського транспорту та відновлять роботу ще одного маршруту з комунальними автобусами.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя, секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Відсьогодні у Запоріжжі буде продовжено роботу електротранспорту. Тролейбуси та трамваї працюватимуть з 5:00 до 22:00. Окрім того, за таким же графіком будуть працювати і автобуси, які обслуговують маршрут №39. Зазначимо, що час роботи транспорту вказано з урахуванням часу його заїзду до місць зберігання рухомого складу.

«Для зручності мешканців Правобережної частини міста у години «пік» на маршрутах від вулиці Піщаної до вулиці Сєдова та від Арматурного заводу до вулиці Сєдова працюватимуть додаткові тролейбуси»», – повідомив в.о. мера..

Загалом у Запоріжжі зараз працює шість трамвайних маршрутів та сім тролейбусних. По буднім дням їх обслуговують 45 трамваїв та 35 тролейбусів. По вихідним – 36 трамваїв та 30 тролейбусів. Проїзд в запорізькому електротранспорті залишається безкоштовним.

«Згідно відповідного рішення виконкому, 70 автобусів «Запоріжелектротрансу» постійно знаходяться в стані готовності до виїзду на випадок евакуації або за вимогою представників Збройних сил України чи Запорізької обласної військової адміністрації. Ще 10 автобусів задіяні в обслуговуванні маршруту №39. Також мною було надано доручення опрацювати питання відновлення роботи автобусного маршруту №72, який пролягає з Бородинського мікрорайону до Шевченківського району», – розповів Анатолій Куртєв.

Щоденно на маршрути виходить близько 500 маршрутних таксі в будні дні та понад 300 одиниць у вихідні дні. Після того, як вартість проїзду у маршрутках була підвищена, кількість транспорту на автобусних маршрутах збільшилася на 25%, повідомляють у мерії.

У Запоріжжі на Набережній водій легковика влетів у металеві баки: всіх учасників ДТП забрала «швидка», – ФОТО


Читайте також:

Вночі в Енергодарі була атакована з дронів будівля СБУ, яку захопили російські окупанти

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0