USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі водій на смерть збив 17-річну дівчину: йому загрожує 8 років в'язниці

У Запоріжжі водій на смерть збив 17-річну дівчину: йому загрожує 8 років в'язниці

Жителю Запоріжжя, з вини якого загинула 17-річна дівчина, повідомили про підозру.

Про це інформують в обласній прокуратурі.

Аварія сталася 13 березня, близько 18 години, в Хортицькому районі Запоріжжя. Підозрюваний 38-річний водій перевищив швидкість і на проспекті Ювілейному збив 17-річну дівчину-пішохода, яка перетинала дорогу по пішохідному переходу.

В результаті ДТП дівчина отримала важкі тілесні ушкодження. У стані коми її доставили в лікарню. 17 травня після тривалого лікування потерпіла померла в лікарні.

Винуватцю ДТП повідомили про підозру і обрали йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

У запорізькій лікарні намагаються врятувати потерпілого в жахливому ДТП в Заводському районі: терміново потрібна допомога,-ФОТО


Читaйте також:

В Енергодарі померла новонароджена дитина

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

3

Саныч22020-05-26 12:58:41
Права покупают не за сало а за конкретные деньги через решал, которые также пасутся и даже работают ! в сервисном центре МВС. Можно сравнить что там те же рожи, что были в гнидныке на Победе много лет назад, позорище мля. сколько бабок за те реформы украли - а приходишь в сервисный и видишь тех же салоедов.
СанСаныч2020-05-26 12:52:07
Что то не припомню чтобы посадили Альшана сбившего насмерть пешехода.
Саныч2020-05-26 07:52:16
Запорожье, пересечение пр.Соборный и ул. Тургенева ,знак внимание Школа , исправный светофор !!! нужна камера видео фиксации ,так как купившие за сало Водительские Права , на желтый сигнал ,увеличивают скорость ... часто гоняют на Красный сигнал ... только из нашего двора смертельно пострадали два человека , переходившие пр.Соборный на зеленый сигнал ...ни какие сроки наказания не учат правилам движения убийц ...