USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі водій маршрутки влаштував бійку з пасажирами, після прохання вимкнути радіо

У Запоріжжі водій маршрутки влаштував бійку з пасажирами, після прохання вимкнути радіо

Інцидент стався вчора, 13 червня, в маршрутному таксі №80 (ТЦ “METRO” – Річковий порт). Про це повідомила одна з постраждалих пасажирок Тетяна Ярмохіна на своїй сторінці в Facebook.

Як виявилося, її чоловік-священнослужитель Андрій Ярмохін попросив водія маршрутки вимкнути якусь російську хвилю, яка грала на радіо і де нібито були вставки з новинами з РФ. Водій на ці прохання ніяк не реагував, а коли пасажири вирішили зафіксувати це на відео, то взявся виривати мобільний телефон.

В результаті він викинув телефон священика на проїжджу частину і почав виштовхувати пасажира, який зробив йому зауваження з салону авто.

– Він бив Андрія по руці і в груди, відкрив двері і виштовхував з маршрутки, далі Андрій спробував відповісти, але втратив рівновагу через удар в голову і вухо … Я вискочила з маршрутки і стала перед ним, щоб водій не втік, кричала на зупинці про допомогу, щоб викликали поліцію, сфотографували номера, і ніхто не відреагував ні в маршрутці ні на зупинці, – розповіла Тетяна Ярмохіна.

В результаті один з пасажирів погодився дати свідчення і було написано заяву. В даний час порушено кримінальну справу за ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

За словами дружини потерпілого, Андрію Ярмохіну поставили діагноз посттравматична перфорація барабанної перетинки. Чи буде надана відповідна реакція щодо водія від його керівництва невідомо.

5

Маршрутчик2019-06-18 07:51:51
Молодец коллега.
Школяр2019-06-15 10:07:34
На всё воля Божья ! Видимо христопродАвец Ярмохин чем-то прогневил Всевышнего и был наказан. А водитель маршрутки не виноват -- он только инструмент в деснице Божьей !
Запорожец2019-06-14 20:14:41
правильно водила этому му.даку врезал. За@бали уже эти му.даки каждый раз спекулировать , что якобы была "какая та русская волна"
ВасЯ2019-06-14 19:22:01
Так и надо скакуну.
Никак2019-06-14 18:33:01
Придурок,Ярмохин, не мог потерпеть. Прям,принципиальный, привык командовать. Видно, "просил" выключить таким тоном, что пошла коса на камень. Вот и получил в ухо. А, теперь лечись.