USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі під час нещодавніх обстрілів в озеро впав снаряд від

У Запоріжжі під час нещодавніх обстрілів в озеро впав снаряд від "Смерчу", – ФОТО, ВІДЕО

Під час ворожих обстрілів 7 січня в озеро на околиці Запоріжжя впав снаряд. Місцеві жителі повідомили про це 9 січня в Службу порятунку “101”. Наступного дня рятувальники провели розвідку місця, а сьогодні, 11 січня, дістали залишки снаряду та знищили.

Про це повідомляє обласне управління ДСНС.

На місці працювали спеціалісти відділення підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС у складі 8 чоловік та 2 одиниць спецтехніки.

Роботи по розмінуванню ускладнювалися погодними умовами: мінусова температура до -10 градусів та сильний поривчастий вітер. На озері утворилася крига товщиною 5-7 см і рятувальникам довелося за допомогою бензопил робити лунку для занурення.

Піротехніки вилучили одну одиницю залишків реактивної системи залпового вогню «Смерч», чим убезпечили озеро для населення. Виявлений вибухонебезпечний предмет знищений відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Рашистські терористи продовжують безпощадно обстрілювати Запорізьку область: за добу – півсотні «прильотів», – ФОТО


Читайте також:

Грабували колег та брали участь у пропаганді: у Запорізькій області дев’ять правоохоронців із окупованого селища перейшли на бік ворога

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0