USD: EUR:
... в Запорожье
 У Запоріжжі під час мітингу поліцейські затримали чотирьох активістів, - ФОТО

У Запоріжжі під час мітингу поліцейські затримали чотирьох активістів, - ФОТО

Мітингувальники порушували карантинні вимоги, зухвало реагували на зауваження правоохоронців і зневажливо висловлювалися в їхній бік.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Вчора, 7 жовтня, на площі Фестивальній, біля будівлі Запорізької облдержадміністрації, відбувся мітинг активістів місцевих громадських об’єднань і Вільнянської територіальної громади проти розробки каолінового кар’єру.

У заході взяли участь близько 30 осіб, а з 4 жовтня Запорізький регіон знаходиться в «помаранчевій» карантинній зоні, тому заборонено проведення масових заходів за участю понад 20 осіб.

Активісти були без масок, не дотримувалися соціальну дистанцію і вели себе зухвало по відношенню до правоохоронців. В результаті поліцейські були змушені затримати чотирьох осіб. Що стосується їх склали адмініпротоколи за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського і дрібне хуліганство.

Нагадаємо, в Запоріжжі втекла з інфекційної лікарні 17-річна мати з двома маленькими дітьми. Вона поїхала до родичів, не дивлячись на те, що у дівчини, її сина і дочки діагностували коронавірус. Поліція знайшла горе-матір і повернула разом з дітьми в медустанову.

Читайте також:                                                            

У Запоріжжі на Хортиці почали встановлювати новий арт-об’єкт, – ФОТО

У Запорізькій області молодик поранив себе у шию: його врятувати не вдалося

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Кривое зеркало реальности2021-10-09 09:52:26
"Активисты" оказались вовсе не жителями Вольнянского района, а запорожскими титушками из "Наци-Анального корпуса" -- аваковского "Гитлерюгенда" -- сборища генетических отбросов эволюции, которые ненавидят и винят всех, за своё ничтожество, за свою никчемность, за своё убожество, за своё подленькое и гнусное естество и как всякие ничтожества стремятся возвыситься за счёт унижения других, наглядно демонстрируя невежество, бескультурье, безграничную глупость и идиотизм вырождающейся нации. Гнусные и злобные, дебильные и грязные выходки местных "патриотов" - укронацистов только лишний раз подтверждают очевидную истину --- украинская нация деградирует, сползая в смрадное болото пещерного национализма, нетерпимости, вражды, животных инстинктов, аморальности и одичания.
Еврокомиссар2021-10-09 09:01:17
Странно, странно ... Митингующие действовали по всем канонам "рэволюции гидности" ! А полиция по жестокости превзошла "зверства" ОМОНа Януковича ! Зрада ? ? ?