USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі Володимиру Зеленському поскаржилися на «закладки» наркотиків у дворах і на дитячих майданчиках, – ВІДЕО

У Запоріжжі Володимиру Зеленському поскаржилися на «закладки» наркотиків у дворах і на дитячих майданчиках, – ВІДЕО

Вчора, 19 серпня, Запоріжжя відвідав глава держави Володимир Зеленський. Чим він займався в нашому місті, можна прочитати у великому оглядовому матеріалі за посиланням.

Серед іншого, президент приїхав на проспект Маяковського, прогулятися на книжковому фестивалі «Толока». Там він вислухав проблеми, на які поскаржилися місцеві жителі. Зокрема, жителька Запоріжжя поскаржилася політику на те, що в місті багато «закладок» з наркотиками.

«Все дуже сумно, я живу в центрі міста і у дворах постійно шукаються «закладки» серед білого дня. Не тільки у дворах, а й на дитячих майданчиках. Дитину страшно випускати на вулицю», – розповіла Зеленському жінка.

Голова обласної поліції Микола Лушпієнко і прокурор області Володимир Калюга спробували пояснити, що робота в цьому напрямку робиться. «У цьому році ми вже відкрили понад тисячу кримінальних проваджень. Закладки є, але ми з ними боремося. Вилучили 807 кілограмів наркотиків. Є прізвища тих, хто контролює», – розповів Лушпієнко.

«До суду направлено 77 справ проти 44 справ в минулому році. У два рази більше злочинів зафіксовано», – сказав обласний прокурор.

В результаті президент дав завдання прокуратурі, СБУ та Національній поліції активізувати роботу і через місяць приїхати до Києва зі звітом.


Читaйте тaкож:

Як президент Володимир Зеленський з робочим візитом відвідав Запоріжжя: оглядовий репортаж

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Ха2020-08-20 14:21:05
Три раза Ха-ха.