USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі вандали зіпсували герби міста на «Райдузі»: їх замінили на нові - ФОТО

У Запоріжжі вандали зіпсували герби міста на «Райдузі»: їх замінили на нові - ФОТО

На каскаді фонтанів «Райдуга» ліквідували наслідки вандалізму.

Герби Запоріжжя на декоративній веселці висіли з обох сторін на рівні 6 метрів. Однак висота не завадила вандалам завдати шкоди цим елементам. Герби виявилися розбитими – на них з’явилися досить великі діри та тріщини, які зіпсували зовнішній вигляд.

Територію парку обслуговують представники комунального підприємства «Титан». Вони припускають, що інцидент стався в нічний час, і це зробили студенти з сусіднього університету.

Як передає прес-служба мерії, на виготовлення двох нових гербів з міського бюджету виділили близько 36 тисяч гривень. На роботу пішов місяць. Вчора оновлені герби встановили на місці колишніх.

Інцидент з гербами – не єдиний випадок вандалізму на каскаді фонтанів «Райдуга». Співробітникам КП «Титан» доводиться постійно зафарбовувати різні написи та графіті на декоративній веселці та парапетах, лагодити розбиті світильники, прибирати розкидане всюди сміття. Працівники підприємства просять запоріжців поважати їх працю, дбайливіше ставитися до комунального майна, дотримуватися чистоти і порядку в своєму місті.

1

Пресс-служба2019-06-28 19:37:21
Действительно, это почерк так называемых "активистов" из "Наци-Анального корпуса" -- аваковского "Гитлерюгенда" -- сборища генетических отбросов эволюции, которые ненавидят и винят всех, за своё ничтожество, за свою никчемность, за своё убожество, за своё подленькое и гнусное естество и как всякие ничтожества стремятся возвыситься за счёт унижения других, наглядно демонстрируя невежество, бескультурье, безграничную глупость и идиотизм вырождающейся нации. Гнусные и злобные, дебильные и грязные выходки местных "патриотов" - укронацистов только лишний раз подтверждают очевидную истину --- украинская нация деградирует, сползая в смрадное болото пещерного национализма, нетерпимости, вражды, животных инстинктов, аморальности и одичания.