USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжя в пожежі в квартирі загинув чоловік

У Запоріжжя в пожежі в квартирі загинув чоловік

У Запоріжжя сталася пожежа у квартирі: загинув її власник.

Про це повідомляють в обласному управлінні ДСНС.

Вчора, 13 листопада, о 19:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Василя Сергієнка в Хортицькому районі міста.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що в квартирі на другому поверсі горять домашні речі на загальній площі 15 квадратних метрів.

Під час ліквідаціі загоряння бійці ДСНС виявили тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявився 40-річний власник квартири. Крім цього, вогнеборці вивели жінку із задимленого приміщення на свіже повітря. Врятована 37-річна жінка від госпіталізації відмовилась.

О 19:30 вогнеборці локалізували загоряння, а о 19:35 – повністю його ліквідували. На місці події працювали 3 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі.

Причину пожежі встановлюють. За фактом події проводиться розслідування.

У Запорізькій області водій на «зебрі» на смерть збив пенсіонерку, – ФОТО


Читайте також:

У Запорізькій області водій збив 8-річну дівчинку, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Сивый мерин2021-11-15 09:22:24
А ведь как скакал на майдане, как скакал ! Как предавался мечтам о скорой евроинтеграции : - Вот в Германии жизнь .... Работать не надо. С утра до вечера шампанское и трахаться, пока в глазах не потемнеет. И так каждый день ! - А когда ты был в Германии ? - Я не был, жена ездила ! И вот теперь -- мрак небытия, муки на раскалённой сковородке в аду, чередующиеся с омовением в котле с кипящей смолой ... Вот до чего довела жовто-блакытная укронацистская истерия ! ! !