USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжя вже завтра з робочим візитом приїде Зеленський

У Запоріжжя вже завтра з робочим візитом приїде Зеленський

Завтра, 18 липня, Запоріжжя з першим своїм робочим візитом відвідає президент України Володимир Зеленський. Про це повідомили джерела в Запорізькій облдержадміністрації.

Ймовірно, Зеленський відвідає ряд важливих об’єктів регіону включаючи недобудовані мости через річку Дніпро і дамбу ДніпроГЕС, яка потребує ремонту. Також Зеленський проведе традиційну робочу наради з чиновниками.

Офіційна програма візиту поки невідома.

Нагадаємо, що сьогодні в сусідньому Миколаєві Зеленський запропонував в.о. Миколаївської ОДА написати заяву на звільнення. Раніше аналогічна рекомендація надійшла в. о. голови Державної фіскальної служби Олександру Власову. Також відомо, що президент в спілкуванні з чиновниками не церемониться: на одній з нарад він грубо вигнав секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка.

4

Мент2019-07-18 08:15:48
Как-то сразу выздоровел начальник ГУНП Комиссаров. Володька вылечит их всех!
Аксакал2019-07-17 22:42:48
Опять светофоры по всему Запорожью будут отключены! Мечтает Буряку нахамить. Буряк! Готовься поддакивать! Зроблю, зроблю, зроблю... Он это любит! А на Медычную... с высокой колокольни!
жители ул. Медычной2019-07-17 17:08:54
Текст о ямах на ул. Медычна удален прийдется написать в группу Зеленскому
жители ул. Медычной2019-07-17 17:07:11
Нужно чтобы кортеж Зеленского проехал по ул. Медычна от перекрестка до Днепропетровской трассы. Там просто дороги нет яма на яме. В течении 20 лет неоднократно обращаемся к чиновникам ответ один: " этот отрезок дороги ремонтировать не будем. И точка!"Одна надежда на победу политической партии " Слуга народу" может помогут.