USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі урочисто погасили поштову марку до Дня незалежності України, - ФОТО

У Запоріжжі урочисто погасили поштову марку до Дня незалежності України, - ФОТО

Укрпошта випустила поштовий блок «Вільні. Незламні. Непереможні», до якого увійшла марка з українським воїном та 6 ілюстрацій, які показують останні 6 місяців Великої 8-річної війни українського народу з окупантами.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Молодий український дизайнер із Краматорська, автор поштового блоку Антон Хрупін виконав його у графічному стилі. Центральним об’єктом став образ українського захисника – уособлення мужності та незламності українського воїнства у боротьбі за незалежність своєї країни.

Кожна з ілюстрацій – це окрема трагічна історія українців, яка сталася у різний період воєнного часу у різних регіонах України.

До блоку також випущено конверти «Перший день» та немарковані художні конверти.

Придбати поштовий блок та конверти можна з 24 серпня у відділеннях Укрпошти, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти.

Нагадаємо, близько першої години ночі 24 серпня рашисти випустили 8 ракет по інфраструктурних об’єктах Запоріжжя та передмістя. За попередніми даними, постраждалих немає. Згодом, близько четвертої ранку, рашисти знову вдарили ракетою по об’єкту інфраструктури в одному з районів Запоріжжя. Попередньо там зафіксовано 1 “приліт”.

Читайте також:

Під Запоріжжям рашистські війська вщент зруйнували будинок культури: окупанти сьогодні масовано обстрілюють три райони області, – ФОТО

Рашисти продовжують обстрілювати Нікопольський район з окупованої території Запорізької області: є постраждалі, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0