USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі суд відпустив депутата-хабарника під заставу в 288 тисяч гривень

У Запоріжжі суд відпустив депутата-хабарника під заставу в 288 тисяч гривень

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід для депутата Василівської міської ради, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди від місцевого бізнесмена.

Раніше ми вже писали, що поліцейські, СБУшники та прокурори затримали «на гарячому» народного обранця. Він вимагав у одного з підприємців 20 тисяч гривень, щоб йому дозволили займатися торгівлею на одному з міських ринків у Василівці. Зловмисника затримали в той момент, коли він отримував останню частку хабара в розмірі 17 тисяч гривень.

За повідомленням прес-служби обласної прокуратури, керівник відомства Валерій Романов вже вручив депутату підозру, а вчора Орджонікідзевський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внести заставу в 288 тисяч гривень.

Якщо провину депутата в суді доведуть, то йому загрожує покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

1

УК2019-08-10 19:23:26
Не знаю всех обстоятельств, но могу точно сказать, что 368 там нет, максимум 189 или 190. Но про это никелине говорит, сразу суд виноват негодяя отпустили