USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі стало більше центрів масової вакцинації городян

У Запоріжжі стало більше центрів масової вакцинації городян

З’явився ще один пункт, де запоріжці можуть зробити щеплення в вихідний день.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

З 26 червня в Запоріжжі розпочали роботу центри масової вакцинації населення проти вірусу COVID-19. Вони розташовуються на базі Центрів ПМСД: №1 (пр. Соборний, 88), №2 (вул. Авраменка, 4), №5 (вул. Запорізького козацтва, 25).

Центри вакцинації працюють з 09.00 до 15.00 у вихідні дні.

У Центрі ПМСД №10 відкрито Центр масової вакцинації (тимчасовий пункт щеплень) на базі Запорізького обласного центру молоді, який працює з 11.00 до 16.00 у вихідні дні.

З 17 липня з 10.00 до 18.00 у вихідні дні в торговому центрі «City Mall» (вул. Запорізька, 1Б) буде функціонувати Центр масової вакцинації населення проти COVID-19.

Крім того, на базі Центру ПМСД №8 (вул. Харчова, 8) функціонує Центр масової вакцинації (тимчасовий пункт щеплень) з 09.00 до 15.00 по середах.

Робити щеплення в Центрах може доросле населення міста за записом на вакцинацію через додаток «ДІЯ», через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я, через реєстратури територіальних центрів первинної медико-санітарної допомоги або у свого сімейного лікаря. Пріоритет надається літнім людям старше 60 років, або 18 – 59 років, які мають супутні захворювання.

З 1 липня можна записатися на вакцинацію також через сайт департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради, через сайт медичної інформаційної системи Helsi.me.

При зверненні до Центру вакцинації при собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, на каскаді фонтанів «Райдуга» мешканці Запоріжжя до Дня металурга зможуть відвідати з 16 по 18 липня унікальну виставку «Art of steel». Це відеоінсталяції процесу виробництва сталі – від видобутку сировини до об’єктів, побудованих зі сталі Метінвесту. Об’ємне відео через проектори транслюється на стіни, забезпечуючи ефект присутності і повне занурення в найефектніші моменти виробництва.

Читайте також:

Навала медуз: мер Бердянська закликає місцевих мешканців та відпочивальників

Словенія відкрилася для туристів з України

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0