USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відбулося шоу водних видів спорту: назвали імена переможців, - ФОТО

У Запоріжжі відбулося шоу водних видів спорту: назвали імена переможців, - ФОТО

Програмою було передбачено два види змагань: Fun Jump Contest – для всіх бажаючих пострибати з трампліна в Дніпро на велосипеді і самокаті, а також гонки на сапах.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

У минулі вихідні на базі ДЮСШ «Локомотив» (вул. Чубанова, 1-Г) пройшло міське шоу водних видів спорту «Weekend на Дніпрі».

У змаганнях Fun Jump Contest 3 місце зайняв Владислав Смагін, 2 місце – Ростислав Нікітін, 1 місце – Володимир Котілевскій. Серед учасників на самокаті переміг Оскар Бессонов. У гонках на сапах призові місця розподілилися наступним чином: 1 місце – Микита Тесса, 2 місце – Євген Морозов, 1 місце – Максим Гандзюк. Всі переможці були відзначені цінними подарунками.

Також в рамках заходу усі охочі могли безкоштовно покататися на сапах, каяках, байдарках і каное, а також зайнятися йогою на сапах. Відбувся майстер-клас з вітрильного спорту. Багатодітні сім’ї та сім’ї мам-героїнь могли здійснити заплив на драгонботі.

Нагадаємо, в Запорізькому обласному перинатальному центрі новонароджена дівчинка отримала опіки через недбалість медперсоналу. Після проведення кесаревого розтину дві медсестри на тривалий час поклали новонароджену дівчинку на електричний зігріваючий килимок. В результаті дитина отримала опіки спини I ступеня і сідниць II ступеня.

Читайте також:

У Запоріжжі на Хортиці влаштували забіг до 30-річчя незалежності України, – ФОТО

У Києві презентували проект відродження запорізької Хортиці

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0