USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі відбулося прощання з бійцем, загиблим на Донбасі від кулі снайпера, - ФОТО

У Запоріжжі відбулося прощання з бійцем, загиблим на Донбасі від кулі снайпера, - ФОТО

У загиблого військового залишилися дружина і двоє дітей.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Сьогодні, 30 серпня, на Майдані Героїв відбулось прощання зі старшим солдатом 55-ї окремої артилеристської бригади «Запорізька Січ» Андрієм Вискребцем, який 27 серпня загинув на Донбасі від постріла ворожого снайпера.

Захід пройшов за участі військового командування, керівництва облдержадміністрації та обласної ради, військових, представників громадськості, рідних та близьких загиблого воїна.

Андрій Вискребець навчався у Запорізькому будівельному технікумі, працював за фахом, а у 2015 був мобілізований до Збройних сил України. Проходив службу у 26-й артилерійській бригаді. Після закінчення терміну мобілізації, небайдужий до долі рідного краю хлопець уклав військовий контракт та продовжив військову службу у 55-й окремій артилерійській бригаді «Запорізька Січ». Виконуючи бойові завдання на сході України, був старшим навідником. З 2019 року проходив службу за контрактом у 74-му окремому розвідувальному батальйоні на посаді оператора протитанкового взводу вогневої підтримки.

Присутні на жалобній церемонії пом’янули загиблого воїна хвилиною мовчання. На його честь військовий оркестр виконав гімн України. Проводжаючи в останню путь героя, теплі слова про нього сказали командири і бойові побратими. Вони попрохали вибачення у рідних загиблого, що не змогли зберегти його життя, та пообіцяли продовжувати звитяжну службу із захисту мирного неба над Україною.

Спілкуючись з родиною загиблого, голова облдержадміністрації Олександр Старух висловив глибокий сум з приводу непоправної втрати.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля одного з кафе на Набережній стався конфлікт між чоловіками, який закінчився стріляниною. Двоє запоріжців відкрили стрілянину по опонентам, в результаті чого п’ятеро людей отримали поранення. Стрільців поліція оперативно розшукала і затримала.

Читайте також:

Восени на Хортиці з’явиться спортивна зона європейського типу, – ФОТО

На Донбасі снайпер убив бійця із Запоріжжя: без батька залишилися двоє дітей

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

5

Няня2021-09-01 01:48:33
Кукареку,я золотая курочка...ты пидарас...отдай серебро...пидарас...
Сенбернар Шоу2021-08-31 12:48:23
Шооу.
Денис2021-08-30 19:48:01
Интересно как семье помогли те, кто на фото,так нежно обнимают?
Запорожцы2021-08-30 19:26:23
Слава Украине! Слава Героям!
Александр!.Прощай2021-08-30 17:50:30
Прощай защитник РОДИНЫ!