USD: EUR:
... в Запорожье

У Запоріжжі відбудеться презентація нової книжки української письменниці

У середу, 11 вересня, у запорізькому книжковому магазині «Книгарня «Є» відбудеться презентація нової книжки Ольги Деркачової «За лондонським часом».

Про це повідомляють організатори зустрічі.

«За лондонським часом» – це збірка малої прози, в якій реалістичне переплітається з романтичним, а реальне з дивовижним. Головні герої – здебільшого жінки, що прагнуть бути почутими, протестують проти насилля та жорстокості, шукають самореалізації і намагаються протистояти світу цинізму. Це проза ніжна і жорстка, лірична і прагматична, драматична і оптимістична. Це історії про пошук своєї ідентичності і повернення до себе, справжнього», – анонсують організатори.

Початок – о 18:30. Модератор – Олесь Барліг. Вхід вільний.

Довідка: Ольга Деркачова – письменниця, доктор філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету (Івано-Франківськ). Членкиня Національної спілки письменників України. Лауреатка премій імені Івана Франка та Василя Стефаника.
Авторка романів «Крамниця щастя», «Дім Терези», «Коли прокинешся», книжок оповідань «Синдром підсніжника», «Повидло з яблук», «Гуртівня штучних квітів», «Трикотажні метелики». Володарка відзнаки «Коронації слова» у номінації «Найкращий твір про кохання».

Читайте также: Визг шин и жженые покрышки: в Запорожье на «Радуге» устроили дрифт-шоу, – ФОТОРЕПОРТАЖ

0