USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжя вихідними відбудеться Форум Лідерів думок

У Запоріжжя вихідними відбудеться Форум Лідерів думок

Цими вихідними у Запоріжжі знову відбудеться головна блогерська подія України – Форум Лідерів думок-2020.

«У жовтні Запоріжжя вже вдруге стане головним майданчиком для зустрічі найвідоміших блогерів України, представників бізнесу та соціальних проектів. Цей захід – не просто можливість поспілкуватись зі своїми кумирами з соціальних мереж, це місце, куди приходять за знаннями і новим досвідом», – повідомляють організатори заходу.

Запоріжців під час Форуму Лідерів думок чекає на Близько 20 годин корисного контенту:  лекції та воркшопи зі створення текстів, фото та відео-контенту, просування свого блогу, це обмін досвідом між бізнесами та соціальними ініціативами.

«Сьогодні, як ніколи, людям потрібно натхнення, потрібен приклад, як рухатись далі. Потрібно показати, що усім складно, але є вихід, є куди рухатись. Наш захід збере відомих підприємців і блогерів, щоб вони показали зсередини, якою є їхня робота, як вони приймають виклики і як шукають шляхи подолання кризи, – пояснюють організатори Форуму, – коронавірус і карантин показав нам дуже багато проблем, ми хочемо бути тією силою, яка покаже – завжди є вихід, завжди є можливість щось змінити чи виправити. Тому ми прийняли рішення – незалежно від обставин, наш Форум відбудеться цієї осені. Ми на своєму прикладі покажемо, як адаптуватись до кризи, і запросимо тих, хто навчить вас це робити у будь-якій сфері».

Форум Лідерів думок буде проходити вже цими вихідними у Запорізькому обласному центрі молоді (вул. Патріотична, 49) – 17-18 жовтня – з 10:00 до 19:00, а також онлайн! Реєстрація – за посиланням.

Нагадаємо, перший Форум Лідерів думок відбувся 2 листопада 2019 року і зібрав понад 3000 відвідувачів. На головній сцені виступили Олексій Дурнєв, Тетяна Пренткович, Яніна Соколова та Роман Скрипін.

Як зараз виглядає занедбаний дитячий табір «Чайка» в Запоріжжі на Хортиці, – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читайте також:

Назад у минуле: якими були легендарні кафе радянського Запоріжжя, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Задумка2020-10-14 20:14:47
Це думкові лідері?