USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі у збираються збудувати сучасний веслувально-спортивний комплекс, – ФОТО

У Запоріжжі у збираються збудувати сучасний веслувально-спортивний комплекс, – ФОТО

У Запоріжжі планується будівництво веслувального комплексу.

Про це повідомляють у Федерації каное України.

Відповідне питання президент федерації Сергій Чернишов та головний тренер збірної України Юрій Чебан обговорювали з керівництвом області і міста.

На локації довжиною 2,2 кілометри, де вже тренуються юні спортсмени, планується побудувати веслувальний комплекс для розвитку двох олімпійських видів спорту – веслування на байдарках і каное і академічного веслування.

Задля початку реалізації проекту необхідне відведення землі, яка знаходиться на території Олександрівського лісового господарства. Як розповіли у Запорізькій ОДА, на проєкт каналу виділено 1 мільйон гривень, питання відведенням землі може бути вирішеним найближчим часом.

У міській раді переконані, що будівництво спортивного об’єкту, який знаходиться поблизу житлового масиву, відкриває чудові перспективи для розвитку цього району, а, значить, і міста в цілому.

У майбутньому веслувальний канал у Запоріжжі може розглядатися як одна з баз підготовки збірних команд України, тим більше, що в Запоріжжі є сучасний міжнародний аеропорт, що сприятиме зручній логістиці.

У Запоріжжі встановили четверту секцію низової гілки вантового мосту з лівого берега на Хортицю, – ФОТО


Читайте також:

В Запорожье более 77% домов уже получили отопление

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Максим2021-12-04 10:37:40
Нарисовано красиво, осталось начать делать.
петя2021-11-04 10:08:57
А тот кто "рисовал" этот проект, на этом острове хоть раз был??? Этот остров в ширину 50-70 метров, Куда он это всё впихнуть собрался ?????