USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі збираються побудувати покрівельну сонячну електростанцію в Шевченківському районі

У Запоріжжі збираються побудувати покрівельну сонячну електростанцію в Шевченківському районі

Приватна компанія «Управління багатопрофільними комерційними активами» отримала дозвіл на будівництво покрівельної фотогальванічної електростанції. Відповідний документ розміщений на сайті мерії в розділі містобудівних умов і обмежень.

Йдеться про абсолютно нове будівництво невеликої сонячної електростанції потужністю в 600кВт на вулиці Базовій, 11 в Шевченківському районі міста. Сама станція знаходиться у відносній віддаленості від житлового сектора, в районі промислових складів.

Чиновники з департаменту архітектури та містобудування схвалили будівництво електростанції і відзначили, що розташування відповідно до планів зонування відповідає цільовому призначенню землі.

Згідно з розрахунками комерсантів, висота споруди, на якій планують встановити модуль – 8 метрів, сам модуль з конструкцією близько метра. Висота проектованої повітряної лінії електропередач – 0,4 кВ становить 5 метрів над проїзною частиною, не менше 3,5 метрів над пішохідними доріжками.

Відомо, що фірма «Управління багатопрофільними комерційними активами» була зареєстрована в грудні минулого року. У число засновників входить підприємець Артем Гук (він же засновник ТОВ «Торговий Дім» Запорізький індустріальний-завод ») і Артем Гончар. Директором числиться Віталій Бугайов.

3

Местный2019-07-29 11:03:30
С кислотной задымленой запорожской атмосферой много энергии не получишь и быстро все панели соржавеют. А свалка, что рядом, добавит зловонные токсичные испарения.
Руденко Анатолій Петрович2019-07-29 09:02:06
Я - кредитор Запорізького сталепрокатного заводу. Я виграв суди і зупинив ліквідацію юридичної особи. Але міська рада віддала землі заводу ТОВ Індастріал Солар для будівництва сонячних електростанцій.
В Запорожье в Шевченковском районе собираются построить солнечную электростанцию | Actual Today2019-07-29 08:31:03
[…] сообщает Первый Запорожский, речь идет о совершенно новом строительство небольшой […]