USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі збираються демонтувати ще один кіоск, який встановили з порушеннями

У Запоріжжі збираються демонтувати ще один кіоск, який встановили з порушеннями

У Запоріжжі збираються демонтувати встановлений з порушеннями кіоск.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради.

4 лютого співробітники інспекції з благоустрою Запорізької міськради зафіксували  недотримання фізичною особою-підприємцем Літинським Андрієм Олександровичем вимог паспортів прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Його кіоск встановлений на вулиці Академіка Амосова, 1.

Виявилося, що підприємець систематично не сплачує кошти за договорами на право користування місцями для розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Крім того, він не дотримувався вимог паспортів прив’язки кіоску. Зокрема, зафіксована невідповідність фактичного розташування тимчасової споруди. Зовнішній вигляд не відповідає затвердженим ескізам фасадів: МАФ виготовлений з дерев’яних конструкцій та облицьований дерев’яними дошками, замість виконання в архітектурному типі № 4 – «Житловий район». Крім того, підприємець не зробив, як того вимагає дозвільна документація, замощення тротуарною плиткою територію біля кіоску.

З огляду на це, міський виконавчий комітет розгляне рішення про анулювання паспортів прив’язки, а це значить – і в подальшому демонтаж кіоску.


Читайте також:

У Запоріжжі почали демонтаж постаменту, на якому стояв пам’ятник Леніну, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0