USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі знову почав працювати нічний притулок для безхатченків, - ФОТО

У Запоріжжі знову почав працювати нічний притулок для безхатченків, - ФОТО

На сьогоднішній день в центрі готові прийняти до 34 бездомних, але при посиленні карантину в притулку зможуть перебувати до 25 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

З 1 лютого 2021 року в Запоріжжі почало працювати відділення нічного перебування центру реінтеграції бездомних. Воно розташоване в Заводському районі за адресою: вулиця Радиаторная, 40.

У цьому відділенні бездомним надається ліжко-місце з комплектом постільної білизни і продукти. Вони також можуть користуватися кухонним обладнанням, душем, випрати і попрасувати одяг та інше.

Людина може залишитися там як на одну ніч, так і на більш тривалий період часу (згідно з договором, укладеним за результатами визначення індивідуальних потреб). Бездомні можуть перебувати у відділенні вночі згідно розпорядку дня, який залежить від пори року і затверджується територіальним центром. Зараз бездомних приймають з 18.00 до 20.00, а перебувати у відділенні вони можуть до 8.00.

Нагадаємо, в Запоріжжі втекла з інфекційної лікарні 17-річна мати з двома маленькими дітьми. Вона поїхала до родичів, не дивлячись на те, що у дівчини, її сина і дочки діагностували коронавірус. Поліція знайшла горе-матір і повернула разом з дітьми в медустанову.

Читайте також:                                                            

Більше 10 дівчат працювали цілодобово: в Запоріжжі викрили роботу двох порностудій, – ФОТО

У Запорізькій області молодик поранив себе у шию: його врятувати не вдалося

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0