USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі силовики проведуть масштабні навчання в районі «Дніпрогесу»

У Запоріжжі силовики проведуть масштабні навчання в районі «Дніпрогесу»

Під час тренувань можливо тимчасове введення особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, огляд особистих речей і автомобілів тощо. У зв’язку з цим СБУ просить громадян мати при собі документи, що засвідчують особу.

З 26 по 27 травня Антитерористичний центр при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області проводитиме планові контрдиверсійні навчання на об’єкті критичної інфраструктури, а саме на об’єкті філії «Дніпровська ГЕС», за адресою: м. Запоріжжя, бульвар Вінтера 1.

Тренування відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних із залученням спецтехніки. Основним завданням навчань є відпрацювання алгоритму взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності для реагування на загрози терористичного й диверсійного характеру, і перевірка рівня захищеності потенційно вразливих об’єктів.

У заходах беруть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними.

У разі потрапляння у поле зору осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, а також підозрілих транспортних засобів, предметів чи засобів ураження поблизу стратегічних об’єктів, просимо невідкладно повідомляти до Управління СБУ в Запорізькій області за телефоном (061) 239-60-40.

СБУ просить громадян зберігати спокій, із розумінням поставитися до певних незручностей та дотримуватися правил особистої безпеки.

Нагадаємо, в Запоріжжі біля МакДрайву, який розташований в будівлі гіпермаркету «Ашан», сталася стрілянина. Чоловік під час раптово виниклого конфлікту, дістав травматичний пістолет і вистрілив у бік 27-річного хлопця. Після чого залишив зброю і зник в невідомому напрямку. У поліції зазначили, що місцезнаходження стрілка вже встановлено. Зараз він знаходиться в лікарні.

Читайте також:

«Важливо знайти баланс між розвитком туризму та збереженням природи»: заступник міністра захисту довкілля розповів, як потрібно розвивати Хортицю

На Запоріжжі п’яний охоронець викрав службове авто та влаштував ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

патриот2021-05-25 14:40:31
Одна просьба, сделайте учения не заметными, чтобы никто не ржал.