USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі сімейна пара морила голодом та била своїх собак: втрутилась поліція

У Запоріжжі сімейна пара морила голодом та била своїх собак: втрутилась поліція

У Запоріжжі поліцейські склали протоколи відносно хазяїв собак, які знущалися над тваринами.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

У соцмережах і засобах масової інформації набула розголосу ситуація в Олександрівському районі Запоріжжя. Повідомлялося, що подружжя громадян, які ведуть асоціальний спосіб життя, завели у своєму дворі чотирьох собак, проте не піклуються про тварин, а морять їх голодом та б’ють. Сусіди постійно чують скиглення та виття тварин.

На місці побували зоозахисники дійсно виявили виснажених тварин, кілька з яких були прив’язані до паркану і не мали перед собою ні води, ні їжі. По допомогу волонтери звернулися до відділу поліції.

15 листопада поліцейські прибули до будинку по вулиці Крилова і оглянули територію подвір’я, а також опитали хазяїв собак.

На підставі зібраної та отриманої раніше інформації,  відносно 52-річного чоловіка та 62-річного жінки склали протоколи за фактом жорстокого поводження з тваринами. Адміністративні матеріали направлять до суду для прийняття рішення щодо відповідальності.

Нагадаємо, що зараз за знущання на тваринами можна отримати штраф від 3400 до 8500 гривен або адміністративний арешт на строк до 15 діб, з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для її життя або здоров’я.

У Запоріжжі поліцейські кинулися у воду за дівчиною, яка стрибнула з мосту Преображенського, – ВІДЕО


Читайте також:

У Запоріжжі домашній насильник напав на поліцейського, а потім стрибнув із 4-го поверху

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0