USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі СБУшники затримали «на гарячому» чоловіка, який намагався дати митнику хабар за пропуск золота - ФОТО

У Запоріжжі СБУшники затримали «на гарячому» чоловіка, який намагався дати митнику хабар за пропуск золота - ФОТО

Сьогодні, 4 липня, співробітники Служби безпеки України затримали жителя Дніпра під час передачі хабара митнику за безперешкодне ввезення дорогоцінних металів.

У прес-службі СБУ в Запорізькій області відзначають, що чоловік вже не один раз попадався на спробі передачі неправомірної вигоди митникам. У лютому цього року він вже пропонував заступнику начальника митного поста 600 доларів, щоб той не помітив 500 грам золота на митному посту в аеропорту Запоріжжя.

Під час спецоперації СБУшники спільно з поліцією і співробітниками запорізької митниці викрили його в передачі хабара. Найближчим часом йому готуються оголосити підозру за частиною 3 статті 369 (пропозиція хабара)

Другий випадок стався з місцевим жителем, який прилетів з Туреччини рейсом «Стамбул-Запоріжжя». Чоловік намагався заховати від митників ювелірні вироби, а коли ті помітили недобре і дістали металошукачі він вирішив відкупитися грошима. При ньому знайшли прикраси з білого золота загальною вагою в 450 грам. Коштовності вилучили в запорізьку митницю ДФС для складання протоколу.

0