USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорожье СБУ задержала коррупционера, который полгода находился в розыске, – ФОТО

В Запорожье СБУ задержала коррупционера, который полгода находился в розыске, – ФОТО

У Запоріжжі СБУ затримала корупціонера, який півроку перебував в розшуку, – ФОТО

У Запоріжжі СБУ затримала корупціонера, який знаходився в розшуку.

Про це повідомляють в прес-службі СБУ.

Співробітники запорізького управління Служби безпеки України встановили місце знаходження та затримали колишнього начальника Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, який перебував у розшуку з лютого 2020 року.

Як повідомляється, в червні 2015 року СБУ викрила чиновника на вимаганні хабара з місцевого підприємця за продовження термінів оренди нежитлового приміщення.

У лютому 2020 Запорізький апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, згідно з яким чиновника визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років.

Після оголошення вироку зловмисник переховувався від правоохоронних органів, він був оголошений в розшук.

Оперативники СБУ затримали засудженого за місцем тимчасового проживання в центрі Запоріжжя. Зараз здійснюється процедура з оформлення та передачі затриманого в установу з виконання покарань.

У Запорізькій області горе-матір оштрафували за замурзаних дітей

В Запоріжжі водієві автобусу стало зле за кермом, — ВІДЕО


Читaйте також:

У Запорізькій області в річці втопилася 8-річна дитина

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

1

Адвокат Валерія Скрима2020-06-09 19:28:25
Відповідальність ЗМІ за поширення неправдивої інформації ніхто не відміняв!!!Соромно за представників сучасного ЗМІ. Ганьба правоохоронній системі нашої держави, коли під час карантину притягують до адміністративної відповідальності людей похилого віку за торгівлю пучком зелені, вирощеного на клапті землі прибудинкової території, наркобізнес процвітає, корупція чиновників вищого ранку зашкалює, а пан Комаренко О.Г., взагалі, виходячи зі змісту статті – «жертва», а чомусь про винуватість пана Комаренко О.Г. у смерті дитини вже мови немає. Муштай А.А. боровся за належне використання державного майна, за ліквідацію свавілля , яке відбувається у Запоріжжя, де стало нормою незаконне використання державного нерухомого майна ось такими «жертвами» як пан Комаренко О.Г., якому Муштай А.А. перейшов дорогу за що й отримав в результаті протизаконне переслідування «горе співробітниками» правоохоронних органів.